The power of trust

Visa Direct

Easy and quick transfers!

Transfers from Sberbank

The best favorable rates for transfers!

NBU in social networks:

Официальный ответ

18.06.2020 915

16 июня текущего года на официальном канале «Коронавирус инфо», созданном совместно с Министерством здравоохранения Республики Узбекистан в социальной сети «Телеграм» была дана информация, что у сотрудника Учтепинского филиала Узнацбанка была выявлена коронавирусная инфекция. По данному случаю сообщаем следующее, во время выявления инфекции сотрудник находился в отпуске и перед выходом на работу в целях профилактики сдал тест на наличие или отсутствие вируса. До этого времени данный сотрудник не был на работе и не вступал в контакт с другими сотрудниками или клиентами. Несмотря на это, все сотрудники филиала сдали тест на выявление вируса и по результатам теста коронавирусная инфекция ни у кого из сотрудников не была обнаружена.

Сообщаем, что на сегодняшний день в Учтепинском филиале Узнацбанка, с соблюдением всех карантинных требований, клиентам оказываются полноценные услуги.

0
0



Receive the Latest News

We will send one email a week, no spam

Latest site update date: 12/08/2021 04:00:01 pm

License of the Central Bank of the Republic of Uzbekistan No. 22 dated Feb. 15, 2020
© 2021 NBU. All rights reserved. If you find an error in the text, highlight the wrong text and press Ctrl + Enter

If you find a discrepancy in the information provided in different languages, please follow the option in the state language. When using the site materials reference to www.nbu.uz web-site is required

Feedback

Contacts

Contact center working hours
from 9 AM to 9 PM Monday to Friday

101 Amir Temur Avenue, Tashkent 100084, Uzbekistan

Your message has been sent successfully

Our specialist will answer you within a working day. Due to the high number of requests during the COVID-19 pandemic, there may be some delays in responding to requests.

Take part in improving the quality of service
Please answer 3 questions
Go to quiz