The power of trust

Milliy Deposits

Explore more profitable deposits!

Visa Direct

Easy and quick transfers!

NBU in social networks:

Узнацбанк и Эксимбанк США возобновили сотрудничество.

17.05.2018 1310

nbulogo1_224x198.jpgexmbank.png






16 мая 2018 года в Вашингтоне, в рамках официального визита Президента Республики Узбекистан Ш.М.Мирзиёева в США, между Национальным банком внешнеэкономической деятельности Республики Узбекистан и Экспортно-импортным банком США состоялось подписание Меморандума о взаимопонимании на сумму 100 млн. долларов США.

Меморандумом предусматривается возобновление сотрудничества с Эксимбанком США по торговому финансированию, а также по предоставлению среднесрочных и долгосрочных кредитов для финансирования экспорта товаров и услуг из США в Республику Узбекистан.

Подписание Меморандума позволит финансировать проекты, как крупных государственных компаний, так и предприятий малого и частного бизнеса в Узбекистане, предусматривающих поставку высокотехнологичного оборудования из США.


1
0



Receive the Latest News

We will send one email a week, no spam

Latest site update date: 07/23/2021 06:52:13 pm

License of the Central Bank of the Republic of Uzbekistan No. 22 dated Feb. 15, 2020
© 2021 NBU. All rights reserved. If you find an error in the text, highlight the wrong text and press Ctrl + Enter

If you find a discrepancy in the information provided in different languages, please follow the option in the state language. When using the site materials reference to www.nbu.uz web-site is required

Feedback

Contacts

Contact center working hours
from 9 AM to 9 PM Monday to Friday

101 Amir Temur Avenue, Tashkent 100084, Uzbekistan

Your message has been sent successfully

Our specialist will answer you within a working day. Due to the high number of requests during the COVID-19 pandemic, there may be some delays in responding to requests.